Таг: СДСМ

1 2 3 69 10 / 687 НАПИСИ
СЛУПЧАНСКИ ФРОНТ

СЛУПЧАНСКИ ФРОНТ

Следен чекор ќе биде да почнеме да се лекуваме по партиска линија. Партиски неопределените нека извинат. ...
СОВЕТНИЦИТЕ ОД СДСМ БАРААТ ВОНРЕДНА СЕДНИЦА ОТИ ГРАД СКОПЈЕ Е ПРЕД БАНКРОТ, СЛАВЕСКИ ЧЕКА АРСОВСКА ДА ДОСТАВИ ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБАТА

СОВЕТНИЦИТЕ ОД СДСМ БАРААТ ВОНРЕДНА СЕДНИЦА ОТИ ГРАД СКОПЈЕ Е ПРЕД БАНКРОТ, СЛАВЕСКИ ЧЕКА АРСОВСКА ДА ДОСТАВИ ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБАТА

Советниците од СДСМ во Советот на Град Скопје денеска доставија барање за вонредна седница поради блокираната сметка и лошата финансиска состојба на Г ...
НЕШТО МАТАТ

НЕШТО МАТАТ

Безбедноста ли ќе се наруши ако се разбере колкава ќе биде провизијата? И кој ќе ја земе. ...
АРСОВСКА ПАК БАРА ГРАД СКОПЈЕ ДА СЕ ЗАДОЛЖИ 10 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА СЕ КУПАТ НОВИ АВТОБУСИ

АРСОВСКА ПАК БАРА ГРАД СКОПЈЕ ДА СЕ ЗАДОЛЖИ 10 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ДА СЕ КУПАТ НОВИ АВТОБУСИ

Градоначалничката Данела Арсовска по вторпат од советниците во Град Скопје бара да се изгласа задолжување од 10 милиони евра за да се купат нови еколо ...
КЛАДЕЊЕ ВО ТУНЕЛ

КЛАДЕЊЕ ВО ТУНЕЛ

Дај им пари за мир во куќа. Лекс специјалис за Арачиново ...
ОД ЌОСЕТО – ДО ЌОСЕТО

ОД ЌОСЕТО – ДО ЌОСЕТО

Зошто само да се радуваме? Треба и да им аплаудираме. Оти, кај што нè крадат уште и ни се смеат в лице. ...
УНИВЕРЗАЛНА СКАПУВА, А АРСОВСКА ВЕЛИ ДЕКА КАКО ГРАДОНАЧАЛНИЧКА НЕ МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ОДЛУКА ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ВЛАДАТА

УНИВЕРЗАЛНА СКАПУВА, А АРСОВСКА ВЕЛИ ДЕКА КАКО ГРАДОНАЧАЛНИЧКА НЕ МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ОДЛУКА ДА СЕ ПРЕДАДЕ НА ВЛАДАТА

Градоначалничката Данела Арсовска вели дека таа не може да донесе одлука за предавање на скопската Универзална сала на Владата. Откако советнците на С ...
СМРДЛИВ ЗАЛАК

СМРДЛИВ ЗАЛАК

Може ли пратениците да ги изгласаат измените на Уставот, ама измените да важат од денот кога Бугарија ќе го признае правото на Мaкедонците на самоопре ...
КОЈ ДОАЃА?

КОЈ ДОАЃА?

Ми е гајле кој доаѓа. Вистинската гатанка е: Кој ќе ја земе најголемата провизија од зделката со автопатите? ...
ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

ХИСТЕРИЈА МИСТЕРИЈА

Никој ништо не ти може Николааа, Николааа... ...
1 2 3 69 10 / 687 НАПИСИ