Таг: „Штрабаг“

ФИЛХАРМОНИЈАТА ДОБИ НОВО ПИЈАНО „СТЕНВЕЈ“ ОД 160 ИЛЈАДИ ЕВРА, ДОНАЦИЈА ОД „ШТРАБАГ“

ФИЛХАРМОНИЈАТА ДОБИ НОВО ПИЈАНО „СТЕНВЕЈ“ ОД 160 ИЛЈАДИ ЕВРА, ДОНАЦИЈА ОД „ШТРАБАГ“

По дваесет и шест години, Македонската филхармонија доби ново пијано од престижната марка „стенвеј“, вредно околу 160 илјади евра. Пијаното е донација ...
1 / 1 НАПИСИ