Таг: Скопје трча 10 км

ИВАНОВСКИ И ПОП АРСОВА СО 2 ДРЖАВНИ РЕКОРДИ НА СКОПЈЕ ТРЧА 10 КМ

ИВАНОВСКИ И ПОП АРСОВА СО 2 ДРЖАВНИ РЕКОРДИ НА СКОПЈЕ ТРЧА 10 КМ

Дарио Ивановски и Андријана Поп Арсова срушија два државни рекорди на третата трка Скопје трча 10 км. Во машка конкуренција Ивановски победи со 31:07 ...
1 / 1 НАПИСИ