Таг: „Слава“

НАШ ЛИ Е?

НАШ ЛИ Е?

1 Излегува Венко Филипче и кажува дека четири болници во државата веќе немаат слободни кревети за болни од ковид-19 и дека Инфективната клиника во Ско ...
ПРИЛЕПСКАТА ПРОСЛАВА НА СВЕТИ НИКОЛА Е ТРПЕЗА ЗА СИРОМАШНИТЕ

ПРИЛЕПСКАТА ПРОСЛАВА НА СВЕТИ НИКОЛА Е ТРПЕЗА ЗА СИРОМАШНИТЕ

Градската прослава на христијанскиот празник Свети Никола во Прилеп последниве две-три години е можност за богат ручек на сиромашните, бездомниците, п ...
„СЛАВА“ НА БУГАРСКОТО ДУО ГРОЗЕВА-ВАЛЧАНОВ ПОБЕДИ НА КИНЕНОВА

„СЛАВА“ НА БУГАРСКОТО ДУО ГРОЗЕВА-ВАЛЧАНОВ ПОБЕДИ НА КИНЕНОВА

„Слава“, вториот филм на бугарското дуо Кристина Грозева и Петар Валчанов, победи на првиот меѓународен филмски фестивал Киненова, што заврши синоќа в ...
3 / 3 НАПИСИ