Таг: слободни денови

ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА ГИ НАГРАДУВА СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ-НЕПУШАЧИ СО СЛОБОДНИ ДЕНОВИ

ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА ГИ НАГРАДУВА СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ-НЕПУШАЧИ СО СЛОБОДНИ ДЕНОВИ

Една јапонска компанија ги награди своите вработени-непушачи со дополнителни шест дена одмор, откако тие се пожалиле дека работат повеќе од оние кои с ...
1 / 1 НАПИСИ