Таг: Служба за општи и заеднички работи на(СОЗР)

СУДОТ МУ ОДРЕДИ 30 ДЕНА ПРИТВОР НА ВАСЕ ДОНЕВСКИ

СУДОТ МУ ОДРЕДИ 30 ДЕНА ПРИТВОР НА ВАСЕ ДОНЕВСКИ

Судија на претходна постапка го прифати предлогот на Основното јавно обвинителството за гонење организиран криминал и корупција за одредување 30 дена ...
ДОНЕВСКИ ДОБИЛ ОД ГАЗДАТА НА „СЕКЈУРИКОМ“ КОЛА, КАЖА ДИРЕКТОРОТ НА ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА МУАРЕМИ

ДОНЕВСКИ ДОБИЛ ОД ГАЗДАТА НА „СЕКЈУРИКОМ“ КОЛА, КАЖА ДИРЕКТОРОТ НА ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА МУАРЕМИ

Против директорот на Службата за општи и заеднички работи (СОЗР) Васе Доневски и газдата на фирмата „Секјуриком“, (В. Г) поднесена е кривична пријава ...
ОД ВЛАДАТА ИСЧЕЗНА СЛИКА ОД ПЕТАР МАЗЕВ

ОД ВЛАДАТА ИСЧЕЗНА СЛИКА ОД ПЕТАР МАЗЕВ

Исчезната е слика од Петар Мазев од Владата на Република Македонија, потврди директорот на владината Служба за општи и заеднички работи на(СОЗР) Пеце ...
3 / 3 НАПИСИ