Таг: Сорбона

ПРОФЕСОРКА ОД СОРБОНА ВООДУШЕВЕНА ОД НАЧИНОТ НА КОЈ МАКЕДОНСКИТЕ РЕСТАВРАТОРИ ГО ЗАШТИТУВААТ ФРЕСКОЖИВОПИСОТ ВО ЦРКВАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА ВО ЛЕШОК

ПРОФЕСОРКА ОД СОРБОНА ВООДУШЕВЕНА ОД НАЧИНОТ НА КОЈ МАКЕДОНСКИТЕ РЕСТАВРАТОРИ ГО ЗАШТИТУВААТ ФРЕСКОЖИВОПИСОТ ВО ЦРКВАТА СВЕТА БОГОРОДИЦА ВО ЛЕШОК

Откако екипата на Националниот конзерваторски центар, која неодамна работеше на заштита на фрескоживописот во црквата Света Богородица во Лешок, откри ...
ЌЕ СЕ УМИРА ПОВЕЌЕ ОД РАК, ОТКОЛКУ ОД КОВИД-19 АКО НЕ СЕ ОСЛОБОДАТ БОЛНИЦИТЕ ЗА РЕДОВНИ ПАЦИЕНТИ, ВЕЛИ ОНКОЛОГОТ ЖОЗЕВ ГЛИГОРОВ ОД СОРБОНА

ЌЕ СЕ УМИРА ПОВЕЌЕ ОД РАК, ОТКОЛКУ ОД КОВИД-19 АКО НЕ СЕ ОСЛОБОДАТ БОЛНИЦИТЕ ЗА РЕДОВНИ ПАЦИЕНТИ, ВЕЛИ ОНКОЛОГОТ ЖОЗЕВ ГЛИГОРОВ ОД СОРБОНА

Доктор Жозев Глигоров (54), по потекло од Струмица, е професор по медицинска онкологија на светски престижниот Универзитет Сорбона и лекар на Одделот ...
2 / 2 НАПИСИ