Таг: социјална сигурност

ЗЕМЈОДЕЛКИТЕ ЗА ПРВПАТ ЌЕ ДОБИЈАТ ПЛАТЕНО ОТСУСТВО ЗА МАЈЧИНСТВО

ЗЕМЈОДЕЛКИТЕ ЗА ПРВПАТ ЌЕ ДОБИЈАТ ПЛАТЕНО ОТСУСТВО ЗА МАЈЧИНСТВО

Земјоделките за првпат ќе добиваат платено отсуство за мајчинство, одлучи Владата на денешната седница, на која ја донесе Програмата за обезбедување с ...
ДЕТСКИ ДОДАТОК НАМЕСТО 3.200 ЌЕ КОРИСТАТ 73.500 ДЕЦА, ИЗГЛАСАН ПАКЕТОТ ЗАКОНИ ЗА СОЦИЈАЛНА РЕФОРМА

ДЕТСКИ ДОДАТОК НАМЕСТО 3.200 ЌЕ КОРИСТАТ 73.500 ДЕЦА, ИЗГЛАСАН ПАКЕТОТ ЗАКОНИ ЗА СОЦИЈАЛНА РЕФОРМА

За 20 пати се зголемува бројот на деца што ќе го користат детскиот и образовниот додаток, со трите пакет закони за социјална реформа кои денеска беа и ...
2 / 2 НАПИСИ