Таг: совет за судски реформи

ЈАНЕВА, ЈОВЕСКИ И МЕМЕТИ МЕЃУ ЧЛЕНОВИТЕ НА СОВЕТОТ ЗА СУДСКИ РЕФОРМИ, ПРЕДВОДЕН ОД ЗАЕВ

ЈАНЕВА, ЈОВЕСКИ И МЕМЕТИ МЕЃУ ЧЛЕНОВИТЕ НА СОВЕТОТ ЗА СУДСКИ РЕФОРМИ, ПРЕДВОДЕН ОД ЗАЕВ

Специјалната обвинителка Катица Јанева, Јавниот обвинител Љубомир Јовески и Народниот правобранител Иџет Мемети ќе членуваат во Советот за следење на ...
ЗАЕВ ЌЕ ГИ СЕДНЕ ЈАНЕВА И ВАНГЕЛОВСКИ КОЈ ГО БЛОКИРАШЕ СЈО КАКО РЕФОРМАТОРИ ВО НЕГОВИОТ СОВЕТ ЗА СУДСТВО

ЗАЕВ ЌЕ ГИ СЕДНЕ ЈАНЕВА И ВАНГЕЛОВСКИ КОЈ ГО БЛОКИРАШЕ СЈО КАКО РЕФОРМАТОРИ ВО НЕГОВИОТ СОВЕТ ЗА СУДСТВО

Во советот за следење на имплементација на стратегијата во правосудството за периодот 2017-2022, кој е во формирање, ќе членува и претседателот на Врх ...
ВАНГЕЛОВСКИ И КАРАЏОВСКИ ЌЕ ГО СОВЕТУВААТ ЗАЕВ ВО НОВОТО ТЕЛО ЗА СУДСКИ РЕФОРМИ

ВАНГЕЛОВСКИ И КАРАЏОВСКИ ЌЕ ГО СОВЕТУВААТ ЗАЕВ ВО НОВОТО ТЕЛО ЗА СУДСКИ РЕФОРМИ

Премиерот Зоран Заев го прави списокот на авторитети од судството и правни експерти кои ќе членуваат во новото тело за судски реформи и во него, како ...
3 / 3 НАПИСИ