Таг: Струмешница

РЕЧНОТО КОРИТО НА СТРУМЕШНИЦА ПОТКОПАНО СО МЕСЕЦИ И НИКОЈ НЕ РЕАГИРА

РЕЧНОТО КОРИТО НА СТРУМЕШНИЦА ПОТКОПАНО СО МЕСЕЦИ И НИКОЈ НЕ РЕАГИРА

Жителите од струмичко Дабиле, исплашени од ситуацијата со поплавите во Скопје, бараат надлежните под итно да го санираат речното корито на Струмешница ...
1 / 1 НАПИСИ