Таг: судски постапки

РОКОВИТЕ ЗА ЗАСТАРУВАЊЕ, ТУЖБИ, ПРИГОВОРИ И ЖАЛБИ ВО СУДСКИТЕ ПОСТАПКИ ПРЕСТАНУВААТ ДА ТЕЧАТ ВО ВОНРЕДНА СОСТОЈБА, ОДЕЊЕ ВО ЗАТВОР ДО ТРИ ГОДИНИ ОД 1 СЕПТЕМВРИ

РОКОВИТЕ ЗА ЗАСТАРУВАЊЕ, ТУЖБИ, ПРИГОВОРИ И ЖАЛБИ ВО СУДСКИТЕ ПОСТАПКИ ПРЕСТАНУВААТ ДА ТЕЧАТ ВО ВОНРЕДНА СОСТОЈБА, ОДЕЊЕ ВО ЗАТВОР ДО ТРИ ГОДИНИ ОД 1 СЕПТЕМВРИ

Владата усвои уредба со законска сила за роковите во судските постапки за време на вонредната состојба за постапувањето на судовите и јавните обвините ...
НАРОДНАТА КАНЦЕЛАРИЈА НА ИВАНОВ ВО ТЕТОВО БИЛА ПРОДАДЕНА ВО 2015, ПА ДРЖАВАТА МУ ПЛАЌА КИРИЈА НА ГАЗДАТА

НАРОДНАТА КАНЦЕЛАРИЈА НА ИВАНОВ ВО ТЕТОВО БИЛА ПРОДАДЕНА ВО 2015, ПА ДРЖАВАТА МУ ПЛАЌА КИРИЈА НА ГАЗДАТА

Народната канцеларија на Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов која во февруари 2011 година беше отворена во Тетово на улица Борис Кидриќ ...
2 / 2 НАПИСИ