Таг: Тања Милева

ЗА РАШКОВСКИ ИМА СТРОГА ЗАБРАНА ЗА КОМУНИКАЦИЈА СО ДРУГИТЕ ОСОМНИЧЕНИ, ИАКО КРИВИЧНИОТ СУД РЕЧЕ НЕМА КОГА ОДБИ ДА ГО ВРАТИ ВО ШУТКА

ЗА РАШКОВСКИ ИМА СТРОГА ЗАБРАНА ЗА КОМУНИКАЦИЈА СО ДРУГИТЕ ОСОМНИЧЕНИ, ИАКО КРИВИЧНИОТ СУД РЕЧЕ НЕМА КОГА ОДБИ ДА ГО ВРАТИ ВО ШУТКА

На осомничениот Драги Рашковски, поранешен генерален секретар на Владата, кога на 4 јуни му била сменета мерката од притвор во куќен притвор, Апелацио ...
ОДБРАНАТА НА ГРУЕВСКИ ПОБАРА НОВО ИЗЗЕМАЊЕ, СЕГА НА СУДИЈКАТА ИЗВЕСТИТЕЛ МИЛЕВА ПОРАДИ ПРИСТРАСНОСТ

ОДБРАНАТА НА ГРУЕВСКИ ПОБАРА НОВО ИЗЗЕМАЊЕ, СЕГА НА СУДИЈКАТА ИЗВЕСТИТЕЛ МИЛЕВА ПОРАДИ ПРИСТРАСНОСТ

Одбиени се барањата на адвокатите на обвинетите Никола Груевски и Ѓоко Поповски за изземање на Судечкиот совет и на в.д. претседателот и на заменикот ...
ЦЕЛ ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1 СЕ ПРИЈАВИЛ ЗА ДВЕ СУДИСКИ МЕСТА ВО СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА

ЦЕЛ ОСНОВЕН СУД СКОПЈЕ 1 СЕ ПРИЈАВИЛ ЗА ДВЕ СУДИСКИ МЕСТА ВО СКОПСКА АПЕЛАЦИЈА

Судскиот совет денеска избра само еден кривичар, а ги пополни двете празни места во граѓанскиот оддел во  во Апелациониот суд Скопје, за вкупно 4 огла ...
3 / 3 НАПИСИ