Таг: тапанар

ТАПАНАРОТ НА „ФУ ФАЈТЕРС“, ТЕЈЛОР ХОКИНС, ПОЧИНА НА 50 ГОДИНИ

ТАПАНАРОТ НА „ФУ ФАЈТЕРС“, ТЕЈЛОР ХОКИНС, ПОЧИНА НА 50 ГОДИНИ

Тапанарот на „Фу Фајтерс“, Тејлор Хокинс, почина на 50 години, потврди американската рок група на својот сајт. Хокинс починал пред концертот во главни ...
ПОЧИНА БИВШИОТ ТАПАНАР НА „ЛЕБ И СОЛ“ ДРАГОЉУБ ЃУРИЧИЌ

ПОЧИНА БИВШИОТ ТАПАНАР НА „ЛЕБ И СОЛ“ ДРАГОЉУБ ЃУРИЧИЌ

Драгољуб Ѓуричиќ, српскиот тапанар кој дел од кариерата помина и како член на „Леб и сол“, почина на 68 години од последиците на коронавирусот. Тој би ...
2 / 2 НАПИСИ