Таг: телефонски линии

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ ЗА КОВИД-19

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НЕПОЧИТУВАЊЕ НА ВЛАДИНИТЕ МЕРКИ ЗА КОВИД-19

Владата отвори бесплатни телефонски линии за пријавување на непочитување на мерките и препораките против понатамошно ширење на КОВИД-19. За поефикасно ...
ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ЗАГЛАВЕНИТЕ НА АЕРОДРОМИ ИЛИ НА ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ЗАГЛАВЕНИТЕ НА АЕРОДРОМИ ИЛИ НА ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ

Министерството за надворешни работи отвори телефонски линии за македонските државјани кои се заглавени на гранични премини или на аеродроми во други д ...
2 / 2 НАПИСИ