Таг: тетоважи

РАП КАКО ИНСПИРАЦИЈА ЗА ТЕТОВАЖИ -БИТОЛЧАНЕЦОТ ВАСКО ВОЈНЕСКИ СО ДАУНОВ СИНДРОМ, ТАЛЕНТИРАН ТАТУ МАЈСТОР

РАП КАКО ИНСПИРАЦИЈА ЗА ТЕТОВАЖИ -БИТОЛЧАНЕЦОТ ВАСКО ВОЈНЕСКИ СО ДАУНОВ СИНДРОМ, ТАЛЕНТИРАН ТАТУ МАЈСТОР

Хромозомот плус му дал талент плус на 34-годишниот битолчанец Васко Војнески. Тој е момче со Даунов синдром и со талент на вистински тату мајстор. Дос ...
БАБА ЗАВИСНА ОД МУРИЊО ГО ИСТЕТОВИРАЛА 20 ПАТИ ПО ЦЕЛО ТЕЛО

БАБА ЗАВИСНА ОД МУРИЊО ГО ИСТЕТОВИРАЛА 20 ПАТИ ПО ЦЕЛО ТЕЛО

Баба која има 20 тетоважи со Жозе Мурињо вели дека е зависна од Специјалниот. 59-годишната Британка Вивијан Бодикот досега има потрошено над 800 фунти ...
2 / 2 НАПИСИ