Таг: ТИКА

МОБИЛНА КЛИНИКА, ДОНАЦИЈА ОД ТУРЦИЈА, ЌЕ ЛЕКУВА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ЖИТЕЛИТЕ ВО ПОТЕШКО ДОСТАПНИТЕ РЕГИОНИ

МОБИЛНА КЛИНИКА, ДОНАЦИЈА ОД ТУРЦИЈА, ЌЕ ЛЕКУВА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ЖИТЕЛИТЕ ВО ПОТЕШКО ДОСТАПНИТЕ РЕГИОНИ

Мобилна клиника која ќе оди до потешко достапни региони за идентификување на постковид компликации кај жителите, доби меѓудругото Институтот за белодр ...
НЕМАМЕ ДОВОЛНО КАДАР ЗА ДА ГО ОТВОРИМЕ УРГЕНТНИОТ ЦЕНТАР НА ДЕТСКА КЛИНИКА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА СТАВРИЌ

НЕМАМЕ ДОВОЛНО КАДАР ЗА ДА ГО ОТВОРИМЕ УРГЕНТНИОТ ЦЕНТАР НА ДЕТСКА КЛИНИКА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА СТАВРИЌ

Ургентниот центар на Клиниката за детски болести подолго време не функционира, и итните пациенти ги примаат во амбулантите на одделите, или ако има по ...
ТУРЦИЈА ЌЕ ДОНИРА ЧАРШАВИ, КЕБИЊА И ПЕРНИЦИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БОЛНИЦИ НА БАРАЊЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ТУРЦИЈА ЌЕ ДОНИРА ЧАРШАВИ, КЕБИЊА И ПЕРНИЦИ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ БОЛНИЦИ НА БАРАЊЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Турската агенција за координација и соработка ТИКА ќе донира чаршави, кебиња и преници за македонските болници и клиники. Оваа вчера го најави министе ...
ЕРДОГАН СЕ РЕКЛАМИРА ВО СКОПЈЕ, КОЦЕ ВЕЛИ ГРАДОТ САМО НАПЛАЌА ЗА ЛОКАЦИИТЕ НА БИЛБОРДИТЕ

ЕРДОГАН СЕ РЕКЛАМИРА ВО СКОПЈЕ, КОЦЕ ВЕЛИ ГРАДОТ САМО НАПЛАЌА ЗА ЛОКАЦИИТЕ НА БИЛБОРДИТЕ

Утрово Скопје осамна со билборди со порака „15 јули, Демократијата победи“ со која се одбележува една година од обидот за државен удар во Турција кој ...
4 / 4 НАПИСИ