Таг: тоалети

ЦАРОВСКА И БОГДАНОВИЌ ГИ ПРОМОВИРАА НОВИТЕ ТОАЛЕТИ И ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО СКОПСКОТО УЧИЛИШТЕ „11 ОКТОМВРИ“

ЦАРОВСКА И БОГДАНОВИЌ ГИ ПРОМОВИРАА НОВИТЕ ТОАЛЕТИ И ЗА ДЕЦА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО СКОПСКОТО УЧИЛИШТЕ „11 ОКТОМВРИ“

Министерката за образование Мила Царовска и градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ денеска на прес-конференција ги промовираа реновираните ...
ВО ОХРИД ОБИЕНИ ЈАВНИ ТОАЛЕТИ

ВО ОХРИД ОБИЕНИ ЈАВНИ ТОАЛЕТИ

Изминатата вечер се обиени автоматите за влез во двата јавни тоалети во Охрид, што се поставени во стариот дел од градот, кај Горна порта, соопштија о ...
ГТЦ ЌЕ ИЗДАВА ДУЌАНИ НА ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ШТО СЕ ПОД КИРИЈА

ГТЦ ЌЕ ИЗДАВА ДУЌАНИ НА ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ШТО СЕ ПОД КИРИЈА

Дел од јавните претпријатија кои се под кирија ќе се селат во Градскиот трговски центар (ГТЦ). Директорот на ГТЦ Ѓоко Трајчевски вели дека празните де ...
ТОАЛЕТИ ЗА ГРУПНА УПОТРЕБА ВО НОВАТА АВТОБУСКА ВО ОХРИД

ТОАЛЕТИ ЗА ГРУПНА УПОТРЕБА ВО НОВАТА АВТОБУСКА ВО ОХРИД

Новата автобуска станица во Охрид почна со работа со уникатни тоалети. Меѓуградската автобуска станица почна да работи во петокот, а она што најмногу ...
ПЛАНИНАРСКИОТ ДОМ НА ВОДНО КОНЕЧНО ДОБИ ВОДА, ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ГО РЕНОВИРА И КРОВОТ И ПРОСТОРИИТЕ

ПЛАНИНАРСКИОТ ДОМ НА ВОДНО КОНЕЧНО ДОБИ ВОДА, ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ГО РЕНОВИРА И КРОВОТ И ПРОСТОРИИТЕ

Град Скопје почна со реконструкција на планинарскиот дом на Водно. Во домот веќе е обезбедено водоснабдување, нов тоалет, поставени се клупи, маси, ле ...
ГТЦ ЌЕ ДОБИЕ НОВ ТАВАН И ОСВЕТЛУВАЊЕ

ГТЦ ЌЕ ДОБИЕ НОВ ТАВАН И ОСВЕТЛУВАЊЕ

Таванот на Градскиот трговски центар ќе се реновира, а објектот целосно ќе се осветли. Деновиве раководството на трговскиот центар распиша тендер за и ...

МИНИСТЕРСТВО ЗА ЌЕНЕВИ

Слу­шај­ќи ги прет­се­да­тел­ски­те кан­ди­да­ти ка­ко се фа­лат де­ка ќе нé од­ве­дат во Ев­роп­ска­та уни­ја, се пот­се­тив на еден не­о­дам­не­шен ...
7 / 7 НАПИСИ