Таг: Томислав Лазаров

УТРЕ ПРЕСУДА ЗА ВТОРИОТ ОБВИНЕТ ШТО ПРИЗНА ВИНА ЗА НАСИЛСТВО И ШАМАРИ ВО ЦЕНТАР

УТРЕ ПРЕСУДА ЗА ВТОРИОТ ОБВИНЕТ ШТО ПРИЗНА ВИНА ЗА НАСИЛСТВО И ШАМАРИ ВО ЦЕНТАР

На Јордан Ристевски, кој денеска призна вина во предметот на СЈО Насилство во Општина Центар, утре ќе му биде изречена пресуда во издвоена постапка. Н ...
ШЕСТ МЕСЕЦИ УСЛОВНО ЗА ТОМИСЛАВ ЛАЗАРОВ ЗА НАСИЛСТВАТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

ШЕСТ МЕСЕЦИ УСЛОВНО ЗА ТОМИСЛАВ ЛАЗАРОВ ЗА НАСИЛСТВАТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

Поранешниот координатор на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ во Oпштина Центар Томислав Лазаров, обвинет во предметот „Насилство во Општина Центар“ на ...
2 / 2 НАПИСИ