Таг: топол бран

ЕКСТРЕМНИ ЖЕШТИНИ ЈА ПОГОДИЈА ЕВРОПА – ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЈА ЗАПРЕ ГОЛ МОТОЦИКЛИСТ

ЕКСТРЕМНИ ЖЕШТИНИ ЈА ПОГОДИЈА ЕВРОПА – ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЈА ЗАПРЕ ГОЛ МОТОЦИКЛИСТ

Европските градови преземаат вонредни мерки за да го намалат влијанието на рекордно високите температури за јуни, кои ќе продолжат да растат низ конти ...
ОЛАДЕТЕ ГИ ПИЖАМИТЕ ВО ФРИЖИДЕР ПРЕД СПИЕЊЕ, СОВЕТУВА ГЕРМАНСКИ НАУЧНИК

ОЛАДЕТЕ ГИ ПИЖАМИТЕ ВО ФРИЖИДЕР ПРЕД СПИЕЊЕ, СОВЕТУВА ГЕРМАНСКИ НАУЧНИК

Во период на високи температури и подносливи жештини, луѓето имаат проблеми и со спиењето навечер, па еден германски научник професор има неколку сове ...
2 / 2 НАПИСИ