Таг: Трајче Кацаров

ШТИПСКИОТ ЦЕНТАР НА КУЛТУРА „АЦО ШОПОВ“ СО ГОДИНИ НЕМА ГРЕЕЊЕ ОТИ СЕ УКРАДЕНИ СИТЕ 50 РАДИЈАТОРИ

ШТИПСКИОТ ЦЕНТАР НА КУЛТУРА „АЦО ШОПОВ“ СО ГОДИНИ НЕМА ГРЕЕЊЕ ОТИ СЕ УКРАДЕНИ СИТЕ 50 РАДИЈАТОРИ

Центарот на културата „Ацо Шопов“ во Штип со години нема греење затоа што се украдени радијаторите, вели еден од вработените во Центарот, драматургот ...
ШТИПСКИОТ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ ПОРАДИ БЛОКИРАНА СМЕТКА

ШТИПСКИОТ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕЦА НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ ПОРАДИ БЛОКИРАНА СМЕТКА

Поради неорганизираност и блокирана сметка на Домот на културата „Ацо Шопов“ во Штип, кој беше организатор и во чија сала се одржуваше театарскиот фес ...
2 / 2 НАПИСИ