Таг: Угур Сахин

НОРМАЛНИОТ ЖИВОТ ЌЕ СЕ ВРАТИ СЛЕДНАТА ЗИМА, ВЕЛИ НАУЧНИКОТ ШТО ЈА СОЗДАДЕ ВАКЦИНАТА ЗА КОВИД-19

НОРМАЛНИОТ ЖИВОТ ЌЕ СЕ ВРАТИ СЛЕДНАТА ЗИМА, ВЕЛИ НАУЧНИКОТ ШТО ЈА СОЗДАДЕ ВАКЦИНАТА ЗА КОВИД-19

Влијанието на новата вакцина за ковид-19 значително ќе се почувстува во текот на летото и животот треба да се врати во нормала до следната зима, рече ...
1 / 1 НАПИСИ