Таг: Универзитет „Гоце Делчев“ (УГД)

УНИВЕРЗИТЕТИТЕ „КОДАРТС“ И „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ НАГРАДЕНИ СО МЕНАДА ОД 19. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

УНИВЕРЗИТЕТИТЕ „КОДАРТС“ И „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ НАГРАДЕНИ СО МЕНАДА ОД 19. ТАНЦ ФЕСТ СКОПЈЕ

Холандскиот универзитет „Кодартс“ и македонскиот „Гоце Делчев“ се годинашни добитници на наградата Менада за поддршка на современиот танц, која ја дод ...
ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЌЕ ДОБИЕ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА ЗА ДООПРЕМУВАЊЕ НА ЛАБОРАТОРИСКИОТ ЦЕНТАР

ШТИПСКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ЌЕ ДОБИЕ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА ЗА ДООПРЕМУВАЊЕ НА ЛАБОРАТОРИСКИОТ ЦЕНТАР

Научноистражувачкиот оддел на Универзитетот „Гоце Делчев“ (УГД) во Штип, кој и сега располага со еден од најсовремените лабораториски центри на Балкан ...
2 / 2 НАПИСИ