Таг: Управа за финансиско разузнавање

БАНКИТЕ СЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИМ ГИ БЛОКИРААТ СМЕТКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ БЕЗ НОВИ ЛИЧНИ КАРТИ, ЗАШТО ФИНАНСИСКОТО РАЗУЗНАВАЊЕ НЕ ГИ ПРИЗНАВА ЛИВЧИЊАТА ОД МВР

БАНКИТЕ СЕ ПРИНУДЕНИ ДА ИМ ГИ БЛОКИРААТ СМЕТКИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ БЕЗ НОВИ ЛИЧНИ КАРТИ, ЗАШТО ФИНАНСИСКОТО РАЗУЗНАВАЊЕ НЕ ГИ ПРИЗНАВА ЛИВЧИЊАТА ОД МВР

Хаос со блокирани сметки во банка, неможност да се подигнат средства од шалтер, да се направат трансакции... настана по банките со ливчињата од МВР ме ...
ДЕФИЛЕ НА МИНИСТРИ ВО МВР, ДЕНЕСКА ЌЕ БИДЕ ИЗБРАН ТРЕТИОТ ВО РОК ОД 24 ЧАСА

ДЕФИЛЕ НА МИНИСТРИ ВО МВР, ДЕНЕСКА ЌЕ БИДЕ ИЗБРАН ТРЕТИОТ ВО РОК ОД 24 ЧАСА

Оливер Андонов синоќа беше избран за нов министер за внатрешни работи во Собранието со 65 гласа „за“ и ниту еден против по оставката на неговиот претх ...
2 / 2 НАПИСИ