Таг: управни одбори

ПОРТПАРОЛИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ СТОИЛКОВСКИ, АРСОВСКИ И МИТЕВА ЌЕ БИДАТ ВО УПРАВНИTE ОДБОРИ НА ЈСП И „ВОДОВОД“, АКТЕРКАТА ЖУГИЌ ВО МКЦ

ПОРТПАРОЛИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ СТОИЛКОВСКИ, АРСОВСКИ И МИТЕВА ЌЕ БИДАТ ВО УПРАВНИTE ОДБОРИ НА ЈСП И „ВОДОВОД“, АКТЕРКАТА ЖУГИЌ ВО МКЦ

Портпаролите на ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски, Димче Арсовски и Марија Митева ќе бидат членови на новите управни одбори на дел од јавните претпријатија ...
ПОЛОВИНА ОД ЧЛЕНОВИТЕ НА ДРЖАВНИТЕ УПРАВНИ ОДБОРИ СЕ ПОЧЕТНИЦИ

ПОЛОВИНА ОД ЧЛЕНОВИТЕ НА ДРЖАВНИТЕ УПРАВНИ ОДБОРИ СЕ ПОЧЕТНИЦИ

Половина од членовите на управните и надзорните одбори во државните и јавните претпријатија се со работно искуство помало од 5 години, покажува истраж ...
БИТОЛСКИОТ СОВЕТ ВО ЕДЕН ДЕН ЌЕ ГИ ПРОМЕНИ СИТЕ УПРАВНИ ОДБОРИ

БИТОЛСКИОТ СОВЕТ ВО ЕДЕН ДЕН ЌЕ ГИ ПРОМЕНИ СИТЕ УПРАВНИ ОДБОРИ

Рекордни 54 точки се поставени на дневен ред на втората седница на Советот на Општина Битола за в среда. Советот се формираше пред една недела. Во ...
3 / 3 НАПИСИ