Таг: винили

СРПСКИ КОЛЕКЦИОНЕРИ ОСТАНАА БЕЗ 500 СТАРИ ГРАМОФОНСКИ ПЛОЧИ, ИМ ГИ ЗАПЛЕНИЛА ЦАРИНАТА ЗАШТО ЌЕ СЕ ПРОДАВАЛЕ КАКО НЕЦАРИНЕТА СТОКА НA БАЛКАНСКИOT ФЕСТИВАЛ НА ВИНИЛИ ВО КУМАНОВО

СРПСКИ КОЛЕКЦИОНЕРИ ОСТАНАА БЕЗ 500 СТАРИ ГРАМОФОНСКИ ПЛОЧИ, ИМ ГИ ЗАПЛЕНИЛА ЦАРИНАТА ЗАШТО ЌЕ СЕ ПРОДАВАЛЕ КАКО НЕЦАРИНЕТА СТОКА НA БАЛКАНСКИOT ФЕСТИВАЛ НА ВИНИЛИ ВО КУМАНОВО

Петмина српски колекционери, кои викендот требало да учествуваат на третиот Балкански фестивал на винили во Куманово, останале без своите стари грамоф ...
ВИНИЛИТЕ ЈА НАДМИНАА ПРОДАЖБАТА НА ЦЕДЕАТА ЗА ПРВПАТ ОД 1987

ВИНИЛИТЕ ЈА НАДМИНАА ПРОДАЖБАТА НА ЦЕДЕАТА ЗА ПРВПАТ ОД 1987

Винилите ја надминаа продажбата на компактните дискови за првпат од 1987 година, објави Американското дискографско здружение (РИАА) во својот годишен ...
МУЗИЧКА БИБЛИОТЕКА НА ШИРОК СОКАК НА ПРВАТА БИТОЛСКА БЕРЗА НА ВИНИЛИ

МУЗИЧКА БИБЛИОТЕКА НА ШИРОК СОКАК НА ПРВАТА БИТОЛСКА БЕРЗА НА ВИНИЛИ

Во Битола за првпат се организираше берза на винили во склоп на младинскиот арт фестивал „Битола отворен град“. На Широк Сокак десеттина излагачи им п ...
3 / 3 НАПИСИ