Таг: вински туризам

ВИНСКИОТ ТУРИЗАМ СЀ ПОАТРАКТИВЕН, ВИНАРИЈАТА „ЛАЗАР“ СО ЕУ ПОДДРШКА ОТВОРИ И СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

ВИНСКИОТ ТУРИЗАМ СЀ ПОАТРАКТИВЕН, ВИНАРИЈАТА „ЛАЗАР“ СО ЕУ ПОДДРШКА ОТВОРИ И СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

Со пари од Европската унија во рамките на Проектот за локална и регионална конкурентност, винаријата „Лазар“ отвори сместувачки капацитети во близина ...
МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕТ ГОДИНИ ЌЕ СТАНЕ СВЕТСКИ ПОЗНАТА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ВИНСКИ ТУРИЗАМ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „ТИКВЕШ“ ВУКИЌЕВИЌ

МАКЕДОНИЈА ЗА ПЕТ ГОДИНИ ЌЕ СТАНЕ СВЕТСКИ ПОЗНАТА ДЕСТИНАЦИЈА ЗА ВИНСКИ ТУРИЗАМ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „ТИКВЕШ“ ВУКИЌЕВИЌ

За 15 отсто е зголемен бројот на вински туристи во винарската визба „Тиквеш”, споредено со минатата година, кажа денеска генералниот директор Радош Ву ...
2 / 2 НАПИСИ