Таг: Влада на РМ

НАД ИЛЈАДА МАСКИ НА ВЕВЧАНСКИОТ КАРНЕВАЛ

НАД ИЛЈАДА МАСКИ НА ВЕВЧАНСКИОТ КАРНЕВАЛ

Вевчанскиот карневал почна денеска со поворка на повеќе од илјада маскирани василичари од вевчанските маала, кои се споија на плоштадот пред зградата ...
1 / 1 НАПИСИ