Таг: Владимир Куновски

1 2 321 / 21 НАПИСИ
ПРОДОЛЖЕН ПРИТВОРОТ ЗА УШТЕ 30 ДЕНА ЗА САВЕСКИ И КУНОВСКИ ОД ЛЕВИЦА

ПРОДОЛЖЕН ПРИТВОРОТ ЗА УШТЕ 30 ДЕНА ЗА САВЕСКИ И КУНОВСКИ ОД ЛЕВИЦА

Кривичниот суд им го продолжил куќниот притвор за нови 30 дена на членовите на Левица Здравко Савески и Владимир Куновски, објави специјализираниот пр ...
1 2 321 / 21 НАПИСИ