Таг: Владимир Путин. Ким Џонг-Ун

КИМ ЏОНГ-УН СО ВОЗ ОТПАТУВА ЗА РУСИЈА НА ПРВА СРЕДБА СО ПУТИН

КИМ ЏОНГ-УН СО ВОЗ ОТПАТУВА ЗА РУСИЈА НА ПРВА СРЕДБА СО ПУТИН

Севернорејскиот лидер Ким Џонг-Ун отпатува за Русија на првата средба со Владимир Путин. Државните медиуми објавија дека заминал со приватен воз, доде ...
1 / 1 НАПИСИ