Таг: воздух. еконосмка криза

ЌЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ОТИ ГОЛЕМ БРОЈ ГРАЃАНИ ЌЕ СЕ ГРЕАТ НА ДРВА ПОРАДИ КРИЗАТА, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

ЌЕ ИМАМЕ ПРОБЛЕМ СО ЗАГАДУВАЊЕТО ОТИ ГОЛЕМ БРОЈ ГРАЃАНИ ЌЕ СЕ ГРЕАТ НА ДРВА ПОРАДИ КРИЗАТА, ВЕЛАТ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Економската криза и најавеното зголемување на цената на струјата дополнително ќе влијаат врз загадување на воздухот, велат од Град Скопје. Од Градот в ...
1 / 1 НАПИСИ