Таг: Завод за рехабилитација на деца и младинци со умрена и тешка попреченост

ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ДОНИРАШЕ ЛОГОПЕДСКА ОПРЕМА ВО ЗАВОДОТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ СО ПОПРЕЧЕНОСТ

ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ДОНИРАШЕ ЛОГОПЕДСКА ОПРЕМА ВО ЗАВОДОТ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Заводот за рехабилитација на деца и младинци со умерена и тешка попреченост во Чаир доби опрема за логопедскиот кабинет преку донација од Амбасадата н ...
1 / 1 НАПИСИ