Таг: здравствени установи

ДИРЕКТОРИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО СЕ ПОСТАВУВААТ ПОЛИТИЧКИ, А В. Д. СЕ ЗАРАДИ КОМПЕТИТИВНОСТ, ВЕЛИ ЗАЕВ

ДИРЕКТОРИТЕ ВО ЗДРАВСТВОТО СЕ ПОСТАВУВААТ ПОЛИТИЧКИ, А В. Д. СЕ ЗАРАДИ КОМПЕТИТИВНОСТ, ВЕЛИ ЗАЕВ

На здравствените институции се поставуваат в.д. директори заради транспарентна постапка за избор на директор, рече премиерот Зоран Заев денеска во Шти ...
56 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ОД ДРУГИТЕ ГРАДОВИ ДВЕ НЕДЕЛИ ЌЕ ПОМАГААТ НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА И ВО ГОБ „8 СЕПТЕМВРИ“ ВО СКОПЈЕ

56 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ОД ДРУГИТЕ ГРАДОВИ ДВЕ НЕДЕЛИ ЌЕ ПОМАГААТ НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА И ВО ГОБ „8 СЕПТЕМВРИ“ ВО СКОПЈЕ

Педесет и шест медицински лица од јавните здравствени установи низ земјава се упатени на помош на Клиниката за инфективни болести и во Градската општа ...
БОЛНИТЕ УМИРААТ ЗАДУШЕНИ ВО ТЕНДЕРСКАТА БИРОКРАТИЈА

БОЛНИТЕ УМИРААТ ЗАДУШЕНИ ВО ТЕНДЕРСКАТА БИРОКРАТИЈА

БИРОКРАТИЈАТА ПОВАЖНА ОД ЗДРАВЈЕТО - Серија текстови за корупцијата во здравството (1) Болни од рак оставени без терапија, лаборатории без потреб ...
3 / 3 НАПИСИ