Таг: Здружение на слепи лица

СЛЕПИТЕ БАРААТ ДА СЕ ПОМЕСТАТ СООБРАЌАЈНИТЕ ЗНАЦИ ОД СРЕДЕ ТРОТОАРИТЕ ЗА ДА МОЖАТ НОРМАЛНО ДА СЕ ДВИЖАТ

СЛЕПИТЕ БАРААТ ДА СЕ ПОМЕСТАТ СООБРАЌАЈНИТЕ ЗНАЦИ ОД СРЕДЕ ТРОТОАРИТЕ ЗА ДА МОЖАТ НОРМАЛНО ДА СЕ ДВИЖАТ

Дислокација на вертикалната сообраќајна сигнализација од средината на тротоарите кон едната страна, за да можат слепите лица да непречено да се движат ...
ПРОМОВИРАНА АУДИОКНИГА „БЕЛИ МУГРИ“ ЗА СЛЕПИТЕ ЛИЦА

ПРОМОВИРАНА АУДИОКНИГА „БЕЛИ МУГРИ“ ЗА СЛЕПИТЕ ЛИЦА

Аудиоиздание на стихозбирката „Бели мугри“ од Кочо Рацин, намената за слепите лица не само од Македонија, туку и пошироко беше промовирана денес во ме ...
2 / 2 НАПИСИ