Таг: Здружение за бубрежно болни „Нефрон“

ПАЦИЕНТИТЕ НА ДИЈАЛИЗА ОСТАНУВААТ ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ЌЕ ДОБИЈАТ И ПЛУС 3 АПАРАТИ

ПАЦИЕНТИТЕ НА ДИЈАЛИЗА ОСТАНУВААТ ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ЌЕ ДОБИЈАТ И ПЛУС 3 АПАРАТИ

Пациентите кои треба да примаат дијализа во новоформираниот Ковид-центар при Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ денес ќе добијат уште три апа ...
1 / 1 НАПИСИ