Таг: железничка опрема

КРАЖБА НА ЖЕЛЕЗНИЧКА ОПРЕМА УТРОВО КАЈ ДРАЧЕВО, СТОТИНА ПАТНИЦИ СЕ ПРЕМЕСТУВАЛЕ ВО ДРУГ ВОЗ НА ОТВОРЕНА ПРУГА

КРАЖБА НА ЖЕЛЕЗНИЧКА ОПРЕМА УТРОВО КАЈ ДРАЧЕВО, СТОТИНА ПАТНИЦИ СЕ ПРЕМЕСТУВАЛЕ ВО ДРУГ ВОЗ НА ОТВОРЕНА ПРУГА

Утрово патничкиот воз од Гевгелија за Скопје, непланирано остана на отворена пруга помеѓу железничка станица Јане Сандански и Драчево, на влезот во Ск ...
1 / 1 НАПИСИ