Категорија: Дописна мрежа

1 733 734 735 736 737 749 7350 / 7486 НАПИСИ
ПРИЈАТЕЛИ НА БУГАРИЈА ОД БИТОЛА СЕ СКАРАА СО ПРИЈАТЕЛИ НА БУГАРИЈА ОД КИЧЕВО ПОРАДИ МАКЕДОНСКА ПОЛИТИКА

ПРИЈАТЕЛИ НА БУГАРИЈА ОД БИТОЛА СЕ СКАРАА СО ПРИЈАТЕЛИ НА БУГАРИЈА ОД КИЧЕВО ПОРАДИ МАКЕДОНСКА ПОЛИТИКА

Здружението за македонско-бугарско пријателство од Битола се огради од тројца свои членови кои одлучиле да преговараат за влез во политичка партија во ...
МЕСТО ВО УЧИЛИШНИТЕ КЛУПИ, ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ СЕДНАА ВО СОВЕТНИЧКИТЕ КЛУПИ

МЕСТО ВО УЧИЛИШНИТЕ КЛУПИ, ТЕТОВСКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ СЕДНАА ВО СОВЕТНИЧКИТЕ КЛУПИ

Тетовските гимназијалци од македонските паралелки, во очекување да се реши нивниот просторен проблем, часовите од наставата ги одржуваат во големата с ...
СТЕЧАЈЦИТЕ  ЌЕ ОДАТ НА ПРОТЕСТНИОТ МАРШ НА 11 ОКТОМВРИ

СТЕЧАЈЦИТЕ ЌЕ ОДАТ НА ПРОТЕСТНИОТ МАРШ НА 11 ОКТОМВРИ

Стечајните работници од Куманово ќе се приклучат на протестниот марш што опозицијата и невладините организации ќе го организираат на големиот празник ...
ТЕТОВСКАТА ДИВА ДЕПОНИЈА И ПОНАТАМУ ОПСТОЈУВА

ТЕТОВСКАТА ДИВА ДЕПОНИЈА И ПОНАТАМУ ОПСТОЈУВА

Дивата депонија на влезот во Тетово и понатаму преставува болна точка на градот. Најавите дека таа брзо ќе се расчисти откако беа тргнати блокадите ко ...
СЈО МОРА ДА РАБОТИ, ИЗБОРИ ЌЕ ИМА НА 11 ДЕКЕМВРИ, ПОРАЧА ЕУ АМБАСАДОРОТ ЖБОГАР

СЈО МОРА ДА РАБОТИ, ИЗБОРИ ЌЕ ИМА НА 11 ДЕКЕМВРИ, ПОРАЧА ЕУ АМБАСАДОРОТ ЖБОГАР

Амбасадорот на Европската унија Самуел Жбогар порача дека Специјалното јавно обвинителство е најдобрата алатка за одредување на одговорноста што произ ...
ДЕВОЈКАТА ШТО ГО ФРЛИ БЕБЕТО ВО РЕКА ЌЕ ОДГОВАРА КРИВИЧНО

ДЕВОЈКАТА ШТО ГО ФРЛИ БЕБЕТО ВО РЕКА ЌЕ ОДГОВАРА КРИВИЧНО

За убиство на дете при породување ќе одговара девојката од Матејче што го роди детето во веце шоља па го фрли во река. Девојката од липковското сел ...
ОД ЗЛАТЕН РИД БИТОЛЧАНИ СОБРАА ВРЕЌИ ПОЛНИ ЃУБРЕ

ОД ЗЛАТЕН РИД БИТОЛЧАНИ СОБРАА ВРЕЌИ ПОЛНИ ЃУБРЕ

Полни вреќи ѓубре собраа битолчани кои денес се вклучија во акцијата за расчистување на касарната и околните ридови. Според сметот што го собраа, поши ...
И НОЌЕ СЕ КАРААТ ЗА ЗОНСКОТО ПАРКИРАЊЕ ВО БИТОЛА

И НОЌЕ СЕ КАРААТ ЗА ЗОНСКОТО ПАРКИРАЊЕ ВО БИТОЛА

Ги стемни битолските советници во општинската сала, а се уште не завршила дискусијата за раскинување на договорот за зонското паркирање во Битола. Мар ...
ТАЛЕСКИ НЕ СЕ ПОЈАВИ НА ПРЕС КАДЕ ГО ЧЕКАШЕ ГЕРИЛА

ТАЛЕСКИ НЕ СЕ ПОЈАВИ НА ПРЕС КАДЕ ГО ЧЕКАШЕ ГЕРИЛА

Битолскиот градоначалник Владимир Талески не се појави на најавената прес-конференција на спортското игралиште во село Логоварди каде го чекаше гери ...
ИЛИЈА ДА ДОЈДЕ НА ПРОТЕСТ ДА ВИДИ ШТО Е МОБИНГ, ПОРАЧА ЛИЛЕ СТЕЧАЈКАТА

ИЛИЈА ДА ДОЈДЕ НА ПРОТЕСТ ДА ВИДИ ШТО Е МОБИНГ, ПОРАЧА ЛИЛЕ СТЕЧАЈКАТА

„Илија да дојде на протест со стечајците па да види што е мобинг, а не да се седи во фотелја во собранието и да филозофира“, ваква порака му упати лид ...
1 733 734 735 736 737 749 7350 / 7486 НАПИСИ