Категорија: Histori të parrëfyera

1 2 3 12 10 / 117 НАПИСИ
15 TË PASTREHË FITUAN PUNË, KURSE TË GJITHËVE IU MUNDËSUA PRERJE FLOKËSH DHE RROBA TË PASTRA, NË AKSIONIN E KRYQIT TË KUQ GJATË KOHËS SË KRIZËS ME VIRUSIN KORONA

15 TË PASTREHË FITUAN PUNË, KURSE TË GJITHËVE IU MUNDËSUA PRERJE FLOKËSH DHE RROBA TË PASTRA, NË AKSIONIN E KRYQIT TË KUQ GJATË KOHËS SË KRIZËS ME VIRUSIN KORONA

Pandemia e koronavirusit ishte edhe një sfidë tjetër për të pastrehët në luftën e tyre të mundimshme për mbijetesë. Megjithëse kryesisht janë lënë të ...
70 FAMILJE NË KARPOSH TË KUMANOVËS MBETËN PA QASJE NË SHTËPITË E TYRE SEPSE SHTETI E PRIVATIZOI RRUGËN

70 FAMILJE NË KARPOSH TË KUMANOVËS MBETËN PA QASJE NË SHTËPITË E TYRE SEPSE SHTETI E PRIVATIZOI RRUGËN

Shtatëdhjetë familje në vendbanimin e Kumanovës Karposh kërkojnë që Komuna e Kumanovës të kthejë rrugën, të cilën më shumë se 5 vjet më parë shteti e ...
NJË GRUA RRAHU BURRIN E SAJ NË KAFENE, NJË VAJZË DONTE TË THERRË BABIN E SAJ, BURRAT RRAHIN GRATË DHE I SHKATËRROJNË PSIQIKISHT, FAMILJA BËHET FUSHËBETEJË

NJË GRUA RRAHU BURRIN E SAJ NË KAFENE, NJË VAJZË DONTE TË THERRË BABIN E SAJ, BURRAT RRAHIN GRATË DHE I SHKATËRROJNË PSIQIKISHT, FAMILJA BËHET FUSHËBETEJË

Familjet po humbin funksionin e tyre themelor. Paqja dhe qetësia për shumë gra, fëmijë, prindër të moshuar, por edhe për burrat në dy vitet e fundit, ...
FËMIJA ËSHTË SËMURË, DY HERË E DOGJI SHTËPINË, E NUK E PRANOJNË NË SPITAL, THOTË FAMILJA E URITUR NGA FSHATI MISLESHEVË I STRUGËS

FËMIJA ËSHTË SËMURË, DY HERË E DOGJI SHTËPINË, E NUK E PRANOJNË NË SPITAL, THOTË FAMILJA E URITUR NGA FSHATI MISLESHEVË I STRUGËS

Tryeza e festave të Pashkëve në shtëpinë e familjes pesë anëtarëshe Rajçinoski në Misleshevën e Strugës është modeste edhe kësaj radhe. Ilçe mezi mund ...
MBETEN PA PUNË, KURSE DUHET T’I KTHEJNË EDHE PARATË ATA QË MARRIN TË PARËT, E PASTAJ U MERRET EDHE PENSIONI INVALIDOR

MBETEN PA PUNË, KURSE DUHET T’I KTHEJNË EDHE PARATË ATA QË MARRIN TË PARËT, E PASTAJ U MERRET EDHE PENSIONI INVALIDOR

Askush nuk do të dëmtohet nëse ligji vendos pezullimin e vendit të punës të punonjësit, duke qenë se kjo vlen tashmë për personat që do të zgjidhen në ...
FËMIJA NGA MISLESHEVA E STRUGËS QË NUK E PRANONIN NË SPITAL, MË NË FUND DO TË MERRET NËN KUJDESTARINË E SHKOLLËS PËR FËMIJË ME NEVOJA TË VEÇANTA

FËMIJA NGA MISLESHEVA E STRUGËS QË NUK E PRANONIN NË SPITAL, MË NË FUND DO TË MERRET NËN KUJDESTARINË E SHKOLLËS PËR FËMIJË ME NEVOJA TË VEÇANTA

Djali dymbëdhjetë vjeçar në familjen pesë anëtarëshe Rajcinoski në Misleshevë të Strugës, i cili ka një paaftësi të lehtë në zhvillim, do të merret në ...
EDHE NE QAJMË FSHEHURAZI, POR NUK KA GËZIM MË TË MADH SE SA KUR ZEMRA FILLON TROKET PAS TRANSPLANTIMIT, THOTË D-R MAJA MOJSOVA-MIJOVSKA

EDHE NE QAJMË FSHEHURAZI, POR NUK KA GËZIM MË TË MADH SE SA KUR ZEMRA FILLON TROKET PAS TRANSPLANTIMIT, THOTË D-R MAJA MOJSOVA-MIJOVSKA

Të gjithë qanin brenda dhomës së shokut për 20 vjeçaren Verica Bellçovska e cila vdiq pas më shumë se dhjetë vjetëve në koma, kur u shkel në vizëbardh ...
NËSE VERBËROHENI APO MBETENI INVALIDË NË MOSHËN 65 VJEÇE E TUTJE, NUK MUND TË KËRKONI KOMPENSIM PËR PAAFTËSI, OMBUDSMANI REAGON NDAJ DISKRIMINIMIT

NËSE VERBËROHENI APO MBETENI INVALIDË NË MOSHËN 65 VJEÇE E TUTJE, NUK MUND TË KËRKONI KOMPENSIM PËR PAAFTËSI, OMBUDSMANI REAGON NDAJ DISKRIMINIMIT

Qytetarët të cilët janë lënduar, verbëruar apo u ka ngjarë që të bëhen me paaftësi fizike apo intelektuale, apo ata të cilët janë invalidizuar në ndon ...
SHEF POLICIE NË BURGUN E MANASTIRIT I PARAQITUR PASI KA RRAHUR PA ARSYE NJË PERSON TË DËNUAR, NDËRKOHË DREJTORIA E BURGUT TË RRAHURIN E ÇON NË IZOLIM

SHEF POLICIE NË BURGUN E MANASTIRIT I PARAQITUR PASI KA RRAHUR PA ARSYE NJË PERSON TË DËNUAR, NDËRKOHË DREJTORIA E BURGUT TË RRAHURIN E ÇON NË IZOLIM

Drejtoria për kryerje të sanksioneve është duke kryer një mbikqyrje ad-hoc dhe hetim pas një paraqitje të një personi të gjykuar për faktin është sulm ...
JU NJOFTOJMË ME SËMUNDJET E RRALLA: KRANIOGARINGEOMA

JU NJOFTOJMË ME SËMUNDJET E RRALLA: KRANIOGARINGEOMA

Craniopharyngeoma - Kraniogaringeoma ICD D44.4 Prevalenca: 1-9/100.000 Kraniofaringeoma është tumor që rritet ngadalë, me gjenezë nga epiteli, dh ...
1 2 3 12 10 / 117 НАПИСИ