Категорија: Maqedonia

1 2 3 12 10 / 112 НАПИСИ
HA BIR, NUK DO TË TË MARRË KUSH”, THOTË BABAI QË U KUJDES PËR FËMIJEN ME AFTËSI TË KUFIZUARA DHE TRE FËMIJË TË TJERË TË BRAKTISUR DHE TË KEQTRAJTUAR

HA BIR, NUK DO TË TË MARRË KUSH”, THOTË BABAI QË U KUJDES PËR FËMIJEN ME AFTËSI TË KUFIZUARA DHE TRE FËMIJË TË TJERË TË BRAKTISUR DHE TË KEQTRAJTUAR

Fëmija i rrahur me epilepsi, këmbëzbathur, i uritur dhe i lidhur pas një trungu në parkun e qytetit të Shkupit, pas një viti në një familje kujdestare ...
PA DHËNË GJË, MOS PRIT DIÇKA, MË THA GJYKATËSI DUKE BËRË SHENJËN E PARAVE ME GISHTA, SHPREHET NJË QYTETAR QË GJYKOHET NGA VITI 1982

PA DHËNË GJË, MOS PRIT DIÇKA, MË THA GJYKATËSI DUKE BËRË SHENJËN E PARAVE ME GISHTA, SHPREHET NJË QYTETAR QË GJYKOHET NGA VITI 1982

Hulumtimet e agjencive të huaja bënë të ditur se ekziston një besim jashtëzakonisht shumë i ulët (prej vetëm 2% nga qytetarët e anketuar) ndaj gjyqësi ...
SHTETI UA HEQ SHTESËN PREJ 5.000 DEN NXËNESVE ME PENGESA NË ZHVILLIM  DHE DISKRIMINON ATA QË VIJNË NGA NJË MJEDIS RURAL

SHTETI UA HEQ SHTESËN PREJ 5.000 DEN NXËNESVE ME PENGESA NË ZHVILLIM DHE DISKRIMINON ATA QË VIJNË NGA NJË MJEDIS RURAL

Mbi 100 fëmjëve me pengesa në zhvillimin intelektual dhe fizik nga mjediset rurale shteti ua ka marrë shtesën prej 5.000 den, pasi ata janë shpërngulu ...
NUK U JAPIN MEDALJE NGAQË JANË FEMRA, PADITË E PARA PËR DISKRIMINIM GJINOR PËR FEDERATËN E SPORTEVE LUFTARAKE

NUK U JAPIN MEDALJE NGAQË JANË FEMRA, PADITË E PARA PËR DISKRIMINIM GJINOR PËR FEDERATËN E SPORTEVE LUFTARAKE

Federata e sporteve luftarake (FBSM) është organizata e parë sportive në Maqedoni që është akuzuar për diskriminim gjinor. Lufta për trajtim të baraba ...
NJË MUAJ PAS VDEKJES, KOMISIONI I SHKALLËS SË DYTË E DËRGON TONI SALIN SËRISH TË GJEJË DREJTËSINË PARA GJYKATËS

NJË MUAJ PAS VDEKJES, KOMISIONI I SHKALLËS SË DYTË E DËRGON TONI SALIN SËRISH TË GJEJË DREJTËSINË PARA GJYKATËS

Rastin e Toni Salit, 19-vjeçarit që vdiq në 26 në maj  pa numër amë, identitet dhe certifikatë lindjeje, Komisioni i shkallës së dytë e ka kthyer mbpr ...
NË VEND QË TË SHKOJË PARA GJYKATËS ADMINISTRATIVE, E PASTAJ NË STRASBURG, NËNA E TONI SALIT KTHEHET TË KËRKOJË CERTIFIKATËN E LINDJES PËR DJALIN E SAJ ATY KU NUK IA DHANË KURRË

NË VEND QË TË SHKOJË PARA GJYKATËS ADMINISTRATIVE, E PASTAJ NË STRASBURG, NËNA E TONI SALIT KTHEHET TË KËRKOJË CERTIFIKATËN E LINDJES PËR DJALIN E SAJ ATY KU NUK IA DHANË KURRË

Shteti vazhdon të keqtrajtojë familjen e maturantit Toni Sali nga Shkupi, djali që vdiq para një muaj pa një numër amë, pa certifikatë lindjeje, pa le ...
TË GJITHË QË KISHIT TË BËNI ME KËRKESËN E TIJ PËR CERTIFIKATË LINDJEJE, DO TA MBANI TONIN NË NDËRGJEGJE, THOTË SUZANA SALIU, ZV. AVOKATE E POPULLIT

TË GJITHË QË KISHIT TË BËNI ME KËRKESËN E TIJ PËR CERTIFIKATË LINDJEJE, DO TA MBANI TONIN NË NDËRGJEGJE, THOTË SUZANA SALIU, ZV. AVOKATE E POPULLIT

Të gjitha organet kompetente shtetërore që kanë pasur të bëjnë me kërkesën e Toni Sali dhe ishin kundër regjistrimit të tij në Librin e lindjeve, tani ...
15 TË PASTREHË FITUAN PUNË, KURSE TË GJITHËVE IU MUNDËSUA PRERJE FLOKËSH DHE RROBA TË PASTRA, NË AKSIONIN E KRYQIT TË KUQ GJATË KOHËS SË KRIZËS ME VIRUSIN KORONA

15 TË PASTREHË FITUAN PUNË, KURSE TË GJITHËVE IU MUNDËSUA PRERJE FLOKËSH DHE RROBA TË PASTRA, NË AKSIONIN E KRYQIT TË KUQ GJATË KOHËS SË KRIZËS ME VIRUSIN KORONA

Pandemia e koronavirusit ishte edhe një sfidë tjetër për të pastrehët në luftën e tyre të mundimshme për mbijetesë. Megjithëse kryesisht janë lënë të ...
NJË GRUA RRAHU BURRIN E SAJ NË KAFENE, NJË VAJZË DONTE TË THERRË BABIN E SAJ, BURRAT RRAHIN GRATË DHE I SHKATËRROJNË PSIQIKISHT, FAMILJA BËHET FUSHËBETEJË

NJË GRUA RRAHU BURRIN E SAJ NË KAFENE, NJË VAJZË DONTE TË THERRË BABIN E SAJ, BURRAT RRAHIN GRATË DHE I SHKATËRROJNË PSIQIKISHT, FAMILJA BËHET FUSHËBETEJË

Familjet po humbin funksionin e tyre themelor. Paqja dhe qetësia për shumë gra, fëmijë, prindër të moshuar, por edhe për burrat në dy vitet e fundit, ...
MBETEN PA PUNË, KURSE DUHET T’I KTHEJNË EDHE PARATË ATA QË MARRIN TË PARËT, E PASTAJ U MERRET EDHE PENSIONI INVALIDOR

MBETEN PA PUNË, KURSE DUHET T’I KTHEJNË EDHE PARATË ATA QË MARRIN TË PARËT, E PASTAJ U MERRET EDHE PENSIONI INVALIDOR

Askush nuk do të dëmtohet nëse ligji vendos pezullimin e vendit të punës të punonjësit, duke qenë se kjo vlen tashmë për personat që do të zgjidhen në ...
1 2 3 12 10 / 112 НАПИСИ