Категорија: Maqedonia

1 2 3 4 11 20 / 108 НАПИСИ
KTHEHU NË PUNË KUR TË TË RRITET FËMIJA – PRINDËRIT PËRJASHTOHEN NGA PUNA SEPSE NËPËR SHKOLLA AKOMA NUK KA QËNDRIM DITOR

KTHEHU NË PUNË KUR TË TË RRITET FËMIJA – PRINDËRIT PËRJASHTOHEN NGA PUNA SEPSE NËPËR SHKOLLA AKOMA NUK KA QËNDRIM DITOR

Në shumicën e shkollave në vend ende nuk ka klasë të kujdesit ditor ose me kohë të plotë për nxënësit nga klasa e parë deri në të tretën, të cilët për ...
STOMATOLOGËT DHE GJINEKOLOGËT AMË DO TË VAKSINOHEN KUNDËR KOVID-19 NË FAZËN E PARË, BËRI TË QARTË MINISTRIA E SHËNDETËSISË

STOMATOLOGËT DHE GJINEKOLOGËT AMË DO TË VAKSINOHEN KUNDËR KOVID-19 NË FAZËN E PARË, BËRI TË QARTË MINISTRIA E SHËNDETËSISË

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe para disa ditësh publikoi planin për imunizim kundër kovid -19, sipas të cilit, popullsia do të ndahet në tri gr ...
PERSONAT QË KANË KALUAR KOVID-19 DO TË VAKSINOHEN PAS KONSULTIMIT ME SPECIALISTIN OSE MJEKUN AMË, THOTË MINISTRIA E SHËNDETËSISË

PERSONAT QË KANË KALUAR KOVID-19 DO TË VAKSINOHEN PAS KONSULTIMIT ME SPECIALISTIN OSE MJEKUN AMË, THOTË MINISTRIA E SHËNDETËSISË

Personat të cilët e kanë kaluar koronavirusin, nëqoftëse duan të vaksionohen, mund ta bëjnë vetëm në konsultim me mjekun amë apo me specialistin, thon ...
NË VEND QË TA NGRENË NË DETYRË, POLICJA E NJËSISË SPECIALE DEGRADOHET ME PUNË KANCELARIKE ME RROGË TË ULËT, I KANË THËNË QË S’IU DUHEN FEMRA

NË VEND QË TA NGRENË NË DETYRË, POLICJA E NJËSISË SPECIALE DEGRADOHET ME PUNË KANCELARIKE ME RROGË TË ULËT, I KANË THËNË QË S’IU DUHEN FEMRA

Policja e MPB-së, pjesëtare e Njësisë së Operacioneve Speciale “Tigri”, pas kthimit nga pushimi shtatzënor përfundoi si nëpunëse në kancelari, me rrog ...
GJITHË VITIN S’PUNON MAMOGRAFI NË SPITALIN E STRUMICËS, TË SËMURËT ME KANCER TË GJIRIT PAGUAJNË PËR ANALIZA PRIVATE

GJITHË VITIN S’PUNON MAMOGRAFI NË SPITALIN E STRUMICËS, TË SËMURËT ME KANCER TË GJIRIT PAGUAJNË PËR ANALIZA PRIVATE

Thuajse gjithë vitin nuk punon mamografi në spitalin e Strumicës që qe dhuruar para më shumë se dhjetë vjetësh dhe pacientet e këtij rajoni dërgohen n ...
NJË BANORE E TETOVËS KA PËRGJËRUAR PËR NDIHMË NDËRKOHË QË E KA RRAHUR I SHOQI, POLICIA NUK KA INTERVENUAR SEPSE AI KA QENË POZITIV ME KOVID

NJË BANORE E TETOVËS KA PËRGJËRUAR PËR NDIHMË NDËRKOHË QË E KA RRAHUR I SHOQI, POLICIA NUK KA INTERVENUAR SEPSE AI KA QENË POZITIV ME KOVID

Policia e Tetovës nuk hyri në shtëpinë e familjes në qytet natën e kaluar rreth orës 22 pas një raporti për dhunë të rëndë në familje nga një grua, nd ...
PRIFTËRINJTË DHE HOXHAT DO TË DËNOHEN PËR DHUNË FAMILJARE NËSE JAPIN DEKLARATA SE GRUAJA DUHET T’I SHËRBEJË BURRIT, DO TË KETË DËNIME EDHE PËR INSTITUCIONET SHTETËRORE

PRIFTËRINJTË DHE HOXHAT DO TË DËNOHEN PËR DHUNË FAMILJARE NËSE JAPIN DEKLARATA SE GRUAJA DUHET T’I SHËRBEJË BURRIT, DO TË KETË DËNIME EDHE PËR INSTITUCIONET SHTETËRORE

Punë Sociale, Prokuroritë, Komunat do të gjobiten nga 1,000 deri në 5,000 Euro, nëse nuk veprojnë në përputhje me kompetencat e sakta që u janë dhënë ...
NUMRI I PACIENTËVE ME PROBLEME PSIQIKE ËSHTË RRITUR PËR 30 PËRQIND, NDËRSA AI I RASTEVE TË DHUNËS FAMILJARE PËR 25 PËRQIND

NUMRI I PACIENTËVE ME PROBLEME PSIQIKE ËSHTË RRITUR PËR 30 PËRQIND, NDËRSA AI I RASTEVE TË DHUNËS FAMILJARE PËR 25 PËRQIND

Pandemia e virusit kovid-19 solli me vete të ashtuquajturën pandemi të fshehur me pasoja mbi shëndetin mendor. Frika, ankthi, çrregullimet afektive, s ...
KOMISIONI EVROPIAN I KËRKON MAQEDONISË NGRIRJE DHE KONFISKIM TË PRONËS DHE PASURISË TË FITUAR ME ANË TË KRIMIT

KOMISIONI EVROPIAN I KËRKON MAQEDONISË NGRIRJE DHE KONFISKIM TË PRONËS DHE PASURISË TË FITUAR ME ANË TË KRIMIT

Konfiskimi i pronës së fituar me anë të krimit dhe korrupsionit duhet të bëhet prioritet strategjik në luftën kundër krimit të organizuar, terrorizmit ...
MJEKËT NË KRIVA PALLANKË I DËRGOJNË TË GJITHË NË KUMANOVË DHE NË SHKUP, NDËRSA 45 SHTRETËR PËR PACIENTË ME KOVID DHE APARATË PËR OSIGJENIM QËNDROJNË TË KYÇUR QE 7 MUAJ

MJEKËT NË KRIVA PALLANKË I DËRGOJNË TË GJITHË NË KUMANOVË DHE NË SHKUP, NDËRSA 45 SHTRETËR PËR PACIENTË ME KOVID DHE APARATË PËR OSIGJENIM QËNDROJNË TË KYÇUR QE 7 MUAJ

Tashmë prej 7 muajsh reparti i kovidit në Qendrën shëndetësore të Kriva Pallankës është i mbyllur e gjer tani aty s’është trajtuar asnjë pacient, edhe ...
1 2 3 4 11 20 / 108 НАПИСИ