1 3.332 3.333 3.334 3.335 3.336 3.382 33340 / 33817 НАПИСИ

Свето тројство

1. СДСМ најавува дека ќе ја напушта Владата. Нека побрзаат, додека не ги избркал Љубчо. Кај и да е, пак ќе си направи договор со Џафери. Бранко го пи ...

Чае шукарие

1. Оној Хавиер Солана треба да си ги побара парите назад од експертите што се мачеа со Уставот. Љубомир Фрчкоски и Владо Поповски да го вратат хонорар ...

Добра журка

1. Сè можеше да се очекува од нашиве воени профитери. Се научија на продавање и купување, па почнаа да тргуваат и со душите на луѓето. Со кое лице изл ...

Од 9 до 2

1. Какви сме за гревота, уште антракс ни фалеше. Не знаеш што е полошо, Устав да менуваш, или антракс да дишеш. Солана и Робертсон да ти доаѓаат секој ...

Ајвар востание

1. Што е оваа работа? Сите сакаат атентат. Само што јавија дека на Борис му подготвувале атентат во Бугарија, другиот ден на Водњанска најдоа некои 20 ...

Ж’т в’к

1. А бе, што правеа овие во Охрид? Толку ли беа одушевени од убавините, па не знаеја што потпишуваат? Или беа возбудени од тениските успеси на претсед ...

Облечи соблечи

1. Што фино момче бил оној Али Ахмети. Униформата на ОНА ја стави во нафталин, да му се најде за подоцна, ама изгледа од мирисот добил амнезија. Не па ...

Војвода Ваљони

1. Што би правела Америка без наш Борис во овие тешки моменти. Борис решил да се бори против тероризмот. Денес сите сме биле Американци. И, како што м ...

10 со кромид

1. Денеска славиме 10 години самостојност. Прославата се поклопи. Ем 10 години самостојност ем менување на Уставот. Не знаеш на што повеќе да се радув ...

Старо за ново

1. НАТО се умори. Викендов ќе одмора. Што чудо пушки собраа... На некои војници дури и по цела пушка им се фати. Од понеделник пак треба да се фатат з ...
1 3.332 3.333 3.334 3.335 3.336 3.382 33340 / 33817 НАПИСИ