Автор: Горан Михајловски

1 2 3 9 10 / 90 НАПИСИ
ROJE TË POPULLIT

ROJE TË POPULLIT

1Kryetari i Gjykatës supreme, Jovo Vangellovski dhe kryetari i Këshillit gjyqësor, Zoran Karaxhovski shkuan në ekspeditë me dënim në gjykatën e Gjevgj ...
AKMIS GRUJOVITIS

AKMIS GRUJOVITIS

1Pesëqind euro do të paguajë qytetari që ka dashur ta spërkasë Nikolla Gruevskin me sprej gjatë  fjalimit në tubim në qendër të Shkupit. Menjëherë e d ...
ME ZOTIN PËRPARA111 (СО ГОСПОТ НАПРЕТ111)

ME ZOTIN PËRPARA111 (СО ГОСПОТ НАПРЕТ111)

1Ç’është vallë kjo nervozë te gjykatësit në pragun e erës së re? Filluan edhe Zotit t’i kërkojnë ndihmë. E në gjykimin për shpullat e porositura dhe d ...
LAJME TË ÇUDITSHME

LAJME TË ÇUDITSHME

1Kryeministri Zoran Zaev pas vizitës së burgut Idrizovë deklaroi se i vjen turp që është kryeministër “në një shtet në të cilin ka burgje me kushte jo ...
TAMAM MAQEDONAS

TAMAM MAQEDONAS

1Fushata parazgjedhore e zgjedhjeve lokave të VMRO-DPMNE-së duhet të fillojë me një hepening të madh para përmendores së refugjatëve maqedonas të luft ...
GJENDJE E JASHTËZAKONSHME

GJENDJE E JASHTËZAKONSHME

1Nuk e di. Çfarë thotë protokolli diplomatik? Kur sulmohet Parlamenti, cila është koha e duhur që të paraqitesh? Dhe kujt i paraqitesh? Personalisht, ...
SHITJE MENDSH

SHITJE MENDSH

 1Kur VMRO-DPMNE do të kthehet në pushtet, do ta kthejë edhe Marko Zvërlevskin si prokuror publik. Pasi është më i miri. Dhe sepse do të kërkojë që t’ ...
ECJE KOTI

ECJE KOTI

1 Ore, ai Zvërlevski. Ç’njeri paska qenë? Si nuk pati një pikë turpi? Pak ti vinte siklet. Me ç’e mbajnë vallë, cilën të fshehtë ia dinë, çfarë kanë a ...
GJYKATËS NAIVË

GJYKATËS NAIVË

1Të gjithë e dinin që të akuzuarit e PSP-së për përgjimet e paligjshme të mijëra qytetarëve dhe shkatërrimin e pajisjes për përgjim do t’ia mbathnin. ...
PO PRIBE, PI CIGARE?

PO PRIBE, PI CIGARE?

1Më vjen shumë keq që gjykatësja e ndryshoi sallën e gjykimit në Gjykatën e apelit në Shkup, ku gjatë këtyre ditëve po radhiten pothuajse të gjitha bi ...
1 2 3 9 10 / 90 НАПИСИ