Таг: 13 ноември

1 212 / 12 НАПИСИ
СКРИЕНО ФИЛМСКО БОГАТСТВО ГИ ОТКРИ ТАЈНИТЕ НА СКОПЈЕ, НА 13 НОЕМВРИ ПРЕМИЕРА НА КРАТОК ФИЛМ СТВОРЕН ОД ЛИЧНИ АРХИВИ НА СКОПЈАНИ

СКРИЕНО ФИЛМСКО БОГАТСТВО ГИ ОТКРИ ТАЈНИТЕ НА СКОПЈЕ, НА 13 НОЕМВРИ ПРЕМИЕРА НА КРАТОК ФИЛМ СТВОРЕН ОД ЛИЧНИ АРХИВИ НА СКОПЈАНИ

Тајните на градот и неговиот развој низ децениите е темата на краткиот филм „Тајните архиви на Скопје“, чија премиера е на 13 ноември во 18 часот во К ...
ЦВЕЌЕ И ЗА ЗАГРАДЕНИТЕ ОСЛОБОДИТЕЛИ НА СКОПЈЕ

ЦВЕЌЕ И ЗА ЗАГРАДЕНИТЕ ОСЛОБОДИТЕЛИ НА СКОПЈЕ

Владата утрово ги отвори портите за пристап до споменикот на ослободителите на Скопје за делегациите да можат да остават цвеќе по повод 13 Ноември, Де ...
1 212 / 12 НАПИСИ