Таг: 25 години

1 212 / 12 НАПИСИ
САД СО ЧЕСТИТКА ЗА 25-ГОДИШНИНАТА ОД НЕЗАВИСНОСТА НА МАКЕДОНИЈА

САД СО ЧЕСТИТКА ЗА 25-ГОДИШНИНАТА ОД НЕЗАВИСНОСТА НА МАКЕДОНИЈА

Американскиот државен секретар Џон Кери, во име на претседателот Барак Обама и на американскиот народ, упати честитка до македонските граѓани по повод ...
НАРОДОТ ПОКАЖА ПОГОЛЕМА ЗРЕЛОСТ ОД СИТЕ НАС ЗАЕДНО ВО СОБРАНИЕТО, ВЕЛИ РАТКА ДИМИТРОВА, ПРВ КООРДИНАТОР НА ВМРО-ДПМНЕ

НАРОДОТ ПОКАЖА ПОГОЛЕМА ЗРЕЛОСТ ОД СИТЕ НАС ЗАЕДНО ВО СОБРАНИЕТО, ВЕЛИ РАТКА ДИМИТРОВА, ПРВ КООРДИНАТОР НА ВМРО-ДПМНЕ

      Со интервјуто со Ратка Димитрова, која беше координатор на првата пратеничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Парламентот од 1 ...
1 212 / 12 НАПИСИ