Таг: Агенција за филм

1 5 6 763 / 63 НАПИСИ
КОНТРАФИЛМСКО ДРУШТВО САКА ДА ГО ЗЕМЕ ФЕСТИВАЛОТ „БРАЌА МАНАКИ“

КОНТРАФИЛМСКО ДРУШТВО САКА ДА ГО ЗЕМЕ ФЕСТИВАЛОТ „БРАЌА МАНАКИ“

И Друштвото на филмски работници (ДФРМ) доби конкурентско здружение, кое сака да го преземе организирањето на Фестивалот за филмска камера „Браќа Мана ...
ПУКНАТИНАТА НЕМА ДА ГО СРУШИ КАМЕНИ МОСТ, ВЕЛИ КОНЗЕРВАТОРСКИ ЦЕНТАР

ПУКНАТИНАТА НЕМА ДА ГО СРУШИ КАМЕНИ МОСТ, ВЕЛИ КОНЗЕРВАТОРСКИ ЦЕНТАР

Пукнатините на Камениот мост, симболот на Скопје, се појавија како резултат на денивелацијата на спојот помеѓу елементите од венецот и плочникот и не ...
РАСПУКА КАМЕНИОТ МОСТ ВО СКОПЈЕ ВО ДОЛЖИНА ОД 20 МЕТРИ

РАСПУКА КАМЕНИОТ МОСТ ВО СКОПЈЕ ВО ДОЛЖИНА ОД 20 МЕТРИ

Пукнатина долга дваесетина метри се отвори на Камен мост, симболот на Скопје. Таа е од десната страна на мостот во правец од Стара чаршија кон Плоштад ...
1 5 6 763 / 63 НАПИСИ