Таг: Агрон Буџаку

АГРОН БУЏАКУ НОВ АМБАСАДОР ВО КАНАДА, АГНЕСА РУСИ-ПОПОВСКА ВО БУГАРИЈА

АГРОН БУЏАКУ НОВ АМБАСАДОР ВО КАНАДА, АГНЕСА РУСИ-ПОПОВСКА ВО БУГАРИЈА

Министерот за надворешни работи Бујар Османи соопшти дека се испратени нови амбасадори во Бугарија, Канада и во Обединетите Нации. Нов македонски амба ...
БРОЈОТ 112 ЗА ИТНИ СЛУЧАИ МАКЕДОНИЈА ГО ВОВЕДУВА 15 ГОДИНИ, ОД ЦУК СЕ НАДЕВААТ ДЕКА ДОГОДИНА ЌЕ ПРОРАБОТИ

БРОЈОТ 112 ЗА ИТНИ СЛУЧАИ МАКЕДОНИЈА ГО ВОВЕДУВА 15 ГОДИНИ, ОД ЦУК СЕ НАДЕВААТ ДЕКА ДОГОДИНА ЌЕ ПРОРАБОТИ

Македонија сè уште нема единствен број за пријавување несреќи, пожари, ризици и опасности - 112. Сите земји членки на Европската унија имаат единствен ...
ОД АМБАСАДОР, БУЏАКУ СТАНА ДИРЕКТОР НА ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ

ОД АМБАСАДОР, БУЏАКУ СТАНА ДИРЕКТОР НА ЦЕНТАРОТ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО КРИЗИ

Агрон Буџаку, поранешен македонски амбасадор во Франција е новиот директор на Центарот за управување со кризи (ЦУК). Тој доаѓа на местото на Сузана Са ...
3 / 3 НАПИСИ