Таг: академик Александар Димовски

ОД ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ДЕЦА ОД 12 ДО 16 ГОДИНИ, И ТОА СО „ФАЈЗЕР“, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ОД ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ДЕЦА ОД 12 ДО 16 ГОДИНИ, И ТОА СО „ФАЈЗЕР“, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Од понеделник ќе се дозволи вакцинација против ковид-19 за деца од 12 до 16 години, кажа денеска министерот за здравство Венко Филипче. Оваа популациј ...
ПРОЕКТ НА КЛИНИКАТА ЗА ХЕМАТОЛОГИЈА ИЗБРАН ОД 38 СВЕТСКИ ПРОЕКТИ ДА ДОБИЕ ПАРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА КОВИД-19

ПРОЕКТ НА КЛИНИКАТА ЗА ХЕМАТОЛОГИЈА ИЗБРАН ОД 38 СВЕТСКИ ПРОЕКТИ ДА ДОБИЕ ПАРИ ЗА ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА КОВИД-19

Проект од Клиниката за хематологија од Скопје е одобрен и избран да биде финасиран во следните две години од Меѓународниот центар за генетски инженери ...
2 / 2 НАПИСИ