Таг: аквариум

ОХРИЃАНЕЦ ПРЕТСТАВИ ВИЗИЈА ЗА АКВАРИУМ ВО СТУДЕНЧИШКО БЛАТО ПРЕКУ СЛИКИ ВО ПАСТЕЛ

ОХРИЃАНЕЦ ПРЕТСТАВИ ВИЗИЈА ЗА АКВАРИУМ ВО СТУДЕНЧИШКО БЛАТО ПРЕКУ СЛИКИ ВО ПАСТЕЛ

Пензионираниот правник и активен сликар Боривоја Петрески идејата за изградба на аквариум кај Студенчишко Блато во Охрид ја носи во себе со децении. П ...
1 / 1 НАПИСИ