Таг: Александар Донев

СВЕТОТ НИ СЕ ВООДУШЕВУВА НА ПРИРОДАТА, А НИЕ ЈА УНИШТУВАМЕ, ВЕЛИ ЕКСДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ТУРИЗАМ ДОНЕВ, НАПАДНАТ ОД ЛУЃЕ КОИ ПАЛЕА ДРВЈА ПОКРАЈ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

СВЕТОТ НИ СЕ ВООДУШЕВУВА НА ПРИРОДАТА, А НИЕ ЈА УНИШТУВАМЕ, ВЕЛИ ЕКСДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ТУРИЗАМ ДОНЕВ, НАПАДНАТ ОД ЛУЃЕ КОИ ПАЛЕА ДРВЈА ПОКРАЈ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

Поранешниот директор на Агенцијата за туризам Александар Донев минатата недела бил нападнат од граѓани кои крај Охридското Езерото носеле дрвја и гран ...
ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ, ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ТУРИЗАМ КОЈ ЛЕТАШЕ СО БИЗНИС КЛАСА ДО АРГЕНТИНА

ВЛАДАТА ГО РАЗРЕШИ АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ, ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ТУРИЗАМ КОЈ ЛЕТАШЕ СО БИЗНИС КЛАСА ДО АРГЕНТИНА

Владата на денешната седница го разреши директорот на Агенцијата за туризам Александар Донев, кој во октомври минатата година леташе со бизнис класа д ...
САМО ДО АРГЕНТИНА ЛЕТАВ СО БИЗНИС КЛАСА, ВЕЛИ АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ, ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ТУРИЗАМ

САМО ДО АРГЕНТИНА ЛЕТАВ СО БИЗНИС КЛАСА, ВЕЛИ АЛЕКСАНДАР ДОНЕВ, ДИРЕКТОР НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ТУРИЗАМ

Директорот на државната Агенција за промоција и поддршка на туризмот Александар Донев вели дека само до Буенос Аирес, Аргентина, летал со бизнис класа ...
3 / 3 НАПИСИ