Таг: Александар Ставридис

НАГРАДАТА „11 ОКТОМВРИ“ ЈА ДОБИЈА МИХАЈЛОВСКИ, ЛАЗАРОВ, АРСОВСКИ И СТАВРИДИС

НАГРАДАТА „11 ОКТОМВРИ“ ЈА ДОБИЈА МИХАЈЛОВСКИ, ЛАЗАРОВ, АРСОВСКИ И СТАВРИДИС

Наградата „11 Октомври“, највисокото државно признание, денеска во Собранието свечено им беше врачена на годинашните добитници, писателот Драги Михајл ...
МИХАЈЛОВСКИ, ЛАЗАРОВ, АРСОВСКИ И СТАВРИДИС НАГРАДЕНИ СО „11 ОКТОМВРИ“ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

МИХАЈЛОВСКИ, ЛАЗАРОВ, АРСОВСКИ И СТАВРИДИС НАГРАДЕНИ СО „11 ОКТОМВРИ“ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

Професорот, писател и преведувач Драги Михајловски, писателот и новинар Ристо Лазаров и актерот Перо Арсовски се годинашни добитници на наградата „11 ...
2 / 2 НАПИСИ