Таг: Аминта Трети

СЕ ВРАТИЈА СТАРИТЕ ИМИЊА НА УЛИЦИТЕ ВО СКОПЈЕ, НО ТАБЛИТЕ СО АНТИЧКИ ИМИЊА ОСТАНАА, АРСОВСКА НЕ ОДГОВАРА КОГА ЌЕ ГИ СМЕНИ

СЕ ВРАТИЈА СТАРИТЕ ИМИЊА НА УЛИЦИТЕ ВО СКОПЈЕ, НО ТАБЛИТЕ СО АНТИЧКИ ИМИЊА ОСТАНАА, АРСОВСКА НЕ ОДГОВАРА КОГА ЌЕ ГИ СМЕНИ

Помина една година откако Советот на Град Скопје по предлог на ексградоначалникот Петре Шилегов ги врати старите имиња на улиците во Скопје и беа избр ...
ПОШАРЕНЕ ОГРАДАТА НА ВЛАДАТА ОД ВЛЕЗОТ ПА СЕ ДО МОСТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

ПОШАРЕНЕ ОГРАДАТА НА ВЛАДАТА ОД ВЛЕЗОТ ПА СЕ ДО МОСТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

Специјалната единица за боење на Шарената револуција вечерва соборува рекорди. Додека со два чатала се решеташе фасадата, со пушки се боеше и оградата ...
СО ДВА ЧАТАЛА СЕ РЕШЕТА ФАСАДАТА НА ВЛАДА

СО ДВА ЧАТАЛА СЕ РЕШЕТА ФАСАДАТА НА ВЛАДА

Шарената револуција стигна пред Влада. Со два чатала истовремено се решета скапата фасада. Балоните со боја стигнуваат дури и до главниот влез на Влад ...
„НЕ КАЖУВАМЕ КАДЕ ОДИМЕ, МВР НЕКА НЕ НАОЃА“, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СО НОВА ТРАСА

„НЕ КАЖУВАМЕ КАДЕ ОДИМЕ, МВР НЕКА НЕ НАОЃА“, ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СО НОВА ТРАСА

„Ќе се чаталиме до слобода“, напишаа денес шарените револуционери на големиот транспарент. Се собраа пред Специјалното јавно обвинителство но не трг ...
4 / 4 НАПИСИ